Använder Blogger.

måndag 2 april 2012

WIP

Just posting this quick WIP before heading to work.

 
ADC and General de Brigade

4 kommentarer:

 1. Kul att se andra svenskar som sysslar med napoleonic wargaming (vad borde det heta på svenska egentligen?)! Verkligen snygga figurer!

  Det här har inspirerat mig till att fortsätta med mitt eget Waterloo-projekt! Kanske borde sätta upp en blogg rent utav ;)

  SvaraRadera
 2. Hej Andreas,
  Kanske man kan kalla det napoleonkrigsfigurspel? Alltid bra när man kan uppmuntra andra, särskilt landsmän. Vart är du verksam?

  Hälsningar,

  Anders den yngre

  SvaraRadera
 3. Jag bor i Stockholm men tyvärr är alla figurerna i Göteborg. Får be någon göra ett ryck och skicka upp lite grann.
  Hur ser tidsplanen ut för erat projekt?
  Såg att ni skulle använda er av R2E, roligt! Mitt är basat för Blackpowder men jag äger R2E också. Började spela BLB för några år sen och var med och testspelade v.2 av de reglerna, äger en ganska stor samling svenskar och danskar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag verkligen att du ska. :)

   Vi har inte satt så hård tidsplan men med lite tur, krut och djävlar annama så borde Anders D.Y vara färdig med 50% av sin division i slutet av sommaren.

   Jag är färdig med 50% av min redan och planerar att bli färdig med 25% till slutet av sommaren.

   Vi ska bygga ihop ett bord hemma hos mig i maj så vi kan spela när vi vill och det kommer nog att göra målnigen lättare.

   Det jag tycker om med R2E är att det uppmuntrar att manövrera mycket och att man kan använda sig av advancerad taktik. Problemt är bara att man måste emaila författaren titt som tätt för att får reda på hur visa saker fungerar.

   Mvh.

   Anders D.Ä

   Radera

Back to TOP